Παρασκήνια

Noor1: Τα έριξαν όλα στον νεκρό…

Στον νεκρό Τούρκο Μπασκάλ Σερχάν που πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού, επισήμως από παθολογικά αίτια, έριξε όλες τις ευθύνες για την ποσότητα των ναρκωτικών του Noor1 ο ένας από τους δύο Τούρκους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα. Το SDNA έχει όλους τους διαλόγους...

Ημέρα απολογιών των Τούρκων κατηγορούμενων ήταν η σημερινή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, με πρώτο τον Γιουτζέλ Αγκάμπεϊ, ο οποίος περιέγραψε τι έγινε στην αποθήκη στο Κορωπί, όταν τους συνέλαβαν οι ειδικές δυνάμεις. Ο ίδιος είχε συγγενική σχέση με τον Σερχάν Μπασκάλ, που φέρεται ως πρωταγωνιστής στην εμπλοκή των Τούρκων κατηγορουμένων.

Όπως είπε ο Γιουτζέλ, ο Μπασκάλ είναι γαμπρός του και ζούσαν όλοι στο Βέλγιο. Υποστήριξε ότι ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Μπασκάλ στις διακοπές του με την αδερφή του, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και χρειαζόταν βοήθεια. Ο Γιουτζέλ υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για ναρκωτικά κι ότι η παραμονή του στην Ελλάδα με τον γαμπρό του και την αδελφή του, αρχικά είχε να κάνει με διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version