ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυο πρώην… «πράσινοι» την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ

Τζέιμς Γκιστ και Ντε Μάρκους Νέλσον, είναι οι δύο παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα Παναθηναϊκού και Μάλαγα αμφότεροι.

Δυο πρώην…  «πράσινοι» την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ

Η Ουνικάχα Μάλαγα, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για την 2η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας, ενισχύθηκε με τον Ντε Μάρκους Νέλσον, ο οποίος πέρυσι πέρασε από το «τριφύλλι», όντας συμπαίκτης του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας, το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα την Παρασκευή, με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον παλιό της γνώριμο, Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον «εξάστερο» (στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό) χωρίς να προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ανάποδο… δρομολόγιο, είχε ακολουθήσει ο Γκιστ, τον Δεκέμβρη του ’12, όταν μετά αό εισήγηση του τότε προπονητή του στην Μάλαγα, Γιασμίν Ρέπεσα, αποτέλεσε παρελθόν με το «τριφύλλι» να τον αποκτά, δίνοντας στην ισπανική ομάδα τον Άντι Πάνκο, μια κίνηση που άλλαξε τις ισορροπίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.