ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κριστιάνο (δεν) είσαι!

Στην Ελλάδα, λένε, είσαι ό,τι δηλώσεις. Καμιά φορά, όμως, είσαι ό,τι δηλώσουν οι άλλοι. Και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δε ζήτησε να είναι ο Έλληνας Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά το πλήρωσε!

Κριστιάνο (δεν) είσαι!

Στις καλές μέρες μπορείς να είσαι όποιος θες. Να μοιάζεις στις αφίσες που είχες πάνω από το κρεβάτι σου, να κάνεις τις ντρίμπλες που κοπιάρεις από τα dvd, να φτιάχνεις ίδιο το μαλλί σου, να γεμίζεις στο σώμα σου τατουάζ, να παίζεις στο Champions League, να σκοράρεις και να πανηγυρίζεις σαν το είδωλό σου, να σε αποθεώνει ο Τύπος, να νιώθεις ότι σου ανήκει ο κόσμος. Στις καλές μέρες δεν χρειάζεται να είσαι το φτωχόπαιδο μεταναστών που βρήκε αποκούμπι στη μπάλα, ούτε ο μικρός αδελφός του ταλαντούχου τερματοφύλακα που όλοι μιλάνε στην Γερμανία.

Στις κακές μέρες, όμως, πρέπει να αντέχεις την πραγματικότητα. Τις απογοητεύσεις, τους δανεισμούς, την μιζέρια των μικρών ελληνικών ομάδων. Στις κακές μέρες εσύ που κοιμόσουν και ξυπνούσες με το όνειρο του Champions League, πανηγυρίζεις επειδή έκανες χατ-τρικ με τον Πλατανιά στη βραδιά που έβαλε τα κυανέρυθρα κι έμοιαζε με Μπαρτσελόνα απέναντι στην Καλλονή. Πρέπει να ανεχτείς και την ειρωνεία. Το καλό είναι ότι δεν σε πήραν τα χρόνια. Κι είτε νιώθεις σαν τον Έλληνα Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως τότε που κατέβαινες από την Ξάνθη για τον Ολυμπιακό, είτε απλά σαν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σε σώζει ότι ακόμα είσαι μόλις 25 ετών!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.