ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μόλις ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπό του, πως ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, του έδωσε εντολή να αφήσει όλες τις άλλες προτάσεις στην άκρη, δείγμα, του πόσο ήθελε να παίξει στο «τριφύλλι».

«Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο 24χρονος εξτρέμ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού, στο site ΠΑΕ, τονίζοντας, πως ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο «τριφύλλι», ενώ δεσμεύτηκε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ σε μένα. Όταν μου είπε ο μάνατζερ μου ότι υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, το μόνο που τους είπα είναι να αφήσουν στην άκρη τις άλλες προτάσεις που υπήρχαν και να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος και το πλάνο που υπάρχει θεωρώ ότι μου ταιριάζει». Πώς αντιμετωπίζεις το νέο σταθμό στην καριέρα σου;

«Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι ξέρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και με επέλεξαν».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιστρέφεις στην Ελλάδα αναζητώντας ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία;

«Ευκαιρίες πήρα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία διετία που ανήκα στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιζα εκεί. Και στη Γαλλία, όμως, στη Νιμ τα πήγα καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Είναι ένα άλλο επίπεδο». Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Σίγουρα θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι θα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.