ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Η ευκαιρία του Βλαχοδήμου είναι στον ΠΑΟ

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που «κάηκε» στον Ολυμπιακό, λόγω των πρακτικών των Πειραιωτών. Στα 24 του, καλείται να δείξει τι αξίζει στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Η ευκαιρία του Βλαχοδήμου είναι στον ΠΑΟ

Είναι από τους ποδοσφαιριστές με σπάνια χαρίσματα. Εκπληκτική τεχνική κατάρτιση, κορμί ιδανικό για τη «σύγχρονη εποχή», ικανότητα να χειρίζεται την μπάλα και με τα δυο πόδια και σε πολύ καλή ηλικία. Με γερμανική ανατροφή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και με πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο, μετά την αποχή των τελευταίων μηνών, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία.

Μια ευκαιρία να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Κάτι που δεν κατάφερε στον Ολυμπιακό, όταν αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες απλώς και μόνο για… «να μην τον πάρει άλλος» και «κάηκε» ποδοσφαιρικά, περιπλανώμενος εδώ κι εκεί, λόγω των συνεχόμενων δανεισμών από τους «ερυθρόλευκους». Ένα παιδί με πραγματικά εντυπωσιακά προσόντα, σε μικρή ηλικία και με «λαμπρό» ποδοσφαιρικά μέλλον, παρ’ ολίγο να χαθεί από τον… χάρτη. Τώρα καλείται να «επιστρέψει» και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε τοπ επίπεδο και να γίνει ακόμη καλύτερος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για ρίσκο του Παναθηναϊκού, λόγω της απραξίας του παίκτη το τελευταίο διάστημα. Προσωπικά, δεν βλέπω κανένα ρίσκο. Διότι δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 30 plus, τον οποίο η αποχή θα τον «σκουριάσει», άλλον λιγότερο, άλλον περισσότερο.

Δεν είναι καθόλου κακή η κίνηση του Παναθηναϊκού. Κάθε άλλο. Ισως αποδειχθεί η καλύτερη χειμερινή μεταγραφή, μετά τους Μπουμάλ και Μέστο, αρκεί, φυσικά, να υπάρξει η σωστή διαχείριση και το κατάλληλο πλάνο για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Αν οι «πράσινοι» επενδύσουν σ’ αυτόν και τον «προωθήσουν» σωστά και αν ο ίδιος «πετάξει» μια και καλή το παρελθόν και βγάλει από πάνω του «στάμπες» τύπου «Ελληνας Κριστιάνο» και λοιπά κουραφέξαλα, τότε μπορεί να πετύχει πολλά.

Κι αν πετύχει, το κέρδος θα είναι διπλό. Και ο Παναθηναϊκός θα έχει στις τάξεις του έναν ταλαντούχο άσο, με προοπτικές να γίνει σπουδαίος και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή, με στοιχεία που δεν έχουν και πολλοί συμπατριώτες μας που… κλωτσούν επαγγελματικά το τόπι.

Παναγιώτη, καλώς ήρθες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE