ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικός του ο Μαμούτε! (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Γκρέμιο για τον δανεισμό του 20χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα, με... παρατσούκλι Μαμούτε, λόγω της δύναμής του!

Δικός του ο Μαμούτε! (vid)

Ο μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται! Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Γκρέμιο για τον δανεισμό του 20χρονου διεθνούς Βραζιλιάνου φορ, Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα ή αλλιώς Μαμούτε, όπως είναι το «παρατσούκλι» του, το οποίο… κόλλησε από το μαμούθ, λόγω της δύναμής του.

Πρόκειται για ένα σούπερ ταλέντο από τη Βραζιλία, με την οψιόν αγοράς να είναι στα 4 εκατ. ευρώ! Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αποκτήσει το 2017 θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δανεισμός αφορά 18 μήνες και ο Μαμουτέ έρχεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει! Ο Βραζιλιάνος είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.77 και ανήκει στην Γκρέμιο, με την οποία από το 2011 έχει 23 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2014 δόθηκε δανεικός στην Μποταφόγκο, με την οποία είχε 17 συμμετοχές και ένα γκολ. Είναι διεθνής με την Κ20 της Βραζιλίας, με την οποία έχει 12 συμμετοχές και 3 τέρματα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.