ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκλεισε ο Εβανγκελίστα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκας Εβανγκελίστα για 1,5 χρόνο. Στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες ο παίκτης για να υπογράψει.

Έκλεισε ο Εβανγκελίστα!

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου επιθετικού χαφ της Ουντινέζε, Λούκας Εβανγκελίστα. Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του ταλαντούχου μέσου, είναι σε προχωρημένο επίπεδο και φαίνεται πως απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το «deal». Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και κατά πάσα πιθανότητα να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, είχε αποκτηθεί ως επένδυση από τη Σάο Πάολο, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ουντινέζε.

Έχει φορέσει τη φανέλα της «Σελεσάο» σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, καταγράφοντας 11 συμμετοχές. Διακρίνεται για την τεχνική του, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί είτε ως δημιουργικό χαφ, είτε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.