ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα… αγκάθια στην υπόθεση Βλαχοδήμου

Ακόμα και στα δικαστήρια μπορεί να οδηγηθεί η υπόθεση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με ρήτρα από πλευράς Ολυμπιακού, στην περίπτωση που «μετακόμιζε» σε άλλη ελληνική ομάδα.

Τα… αγκάθια στην υπόθεση Βλαχοδήμου

Όπως αναφέρει το «Goal» στο σημερινό του φύλλο, η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, έχει… αγκάθια για τον Παναθηναϊκό και αυτό διότι ο Ολυμπιακός είχε βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ρήτρα των Πειραιωτών, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ύψους 300.000 χιλ. ευρώ, στην περίπτωση κατά την οποία, ο παίκτης υπέγραφε σε άλλη (ελληνική) ομάδα, μέχρι και τις 30/6/2016.

Σε αυτήν την περίπτωση και αν ο Αντρέα Στραματσόνι αποφασίσει πως ο 24χρονος εξτρέμ, μπορεί να προσφέρει άμεσα, οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν την υπόθεση μέσω της δικαστικής οδού, καθώς θα υποστηρίξουν πως η εν λόγω ρήτρα δεν έχει βάση, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η άλλη περίπτωση είναι, να αποφασίσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πως ο Βλαχοδήμος, δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και ως εκ τούτου δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Παναθηναϊκό να ενεργοποιεί το συμβόλαιό του, τον Ιούλιο του ’16.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.