ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνες για καλοκαίρι…

Ο Λούκας Βιγιαφάνες άρεσε στον Στραματσόνι και ο Παναθηναϊκός θα ψάξει… την υπόθεση με σκοπό να αποκτήσει τον Αργεντινό το καλοκαίρι.

Βιγιαφάνες για καλοκαίρι…

Στο πρόσφατο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ο Λούκας Βιγιαφάνες, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος φέρεται να ρώτησε για τον Αργεντινό άσο.

Σύμφωνα με το «Goal», ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων», άρχισε να… ρωτάει για τον Βιγιαφάνες και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την περίπτωσή του, που όμως αφορά το καλοκαίρι, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στους Αγρινιώτες με τη μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε, με τον Παναιτωλικό να έχει την οψιόν αγοράς μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Αν στο «τριφύλλι» κινηθούν γρήγορα, μπορεί να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα του Βιγιαφάνες και να τον «κλείσουν», από φέτος για του χρόνου…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.