ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το ιστορικό ντεμπούτο του Νίνη (pics, vid)

Ανήμερα του Αγίου Ιωάννη, το 2007, ο Σωτήρης Νίνης έκανε το ντεμπούτο του, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Το ιστορικό ντεμπούτο του Νίνη (pics, vid)

Ήταν 7/1/2007, όταν ο ελληνικός ποδοσφαιρικός κόσμος γνώρισε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, τον Σωτήρη Νίνη. Σε μένα ματς με αντίπαλο το Αιγάλεω, ο τότε προπονητής του «τριφυλλιού», Βίκτορ Μουνιόθ, χρησιμοποίησε τον 16χρονο Νίνη, στη βασική ενδεκάδα στο ματς με το Αιγάλεω.

panathinaikos24.gr-Νίνης 2007

Ο 16 ετών και 9 μηνών πιτσιρικάς, έβγαλε… μάτια, πραγματοποίησε ένα μαγικό και… ονειρεμένο ντεμπούτο, μπαίνοντας στη λίστα με τους νεότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικό εκείνης της αναμέτρησης, το γεγονός, πως αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα (κέρδισε ο ΠΑΟ 1-0), ο Αντρέας Ίβανσιτς, έσπευσε να συγχαρεί τον μικρό Σωτήρη, για την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε, ακομπλεξάριστα, χωρίς να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα, λόγω της ηλικίας του.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
panathinaikos24.gr-Νίνης 2007

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.