ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Βλαχοδήμος: Ο Κριστιάνο που έγινε Γκαζαριάν

Ο Γιάννης Αυλακιώτης γράφει για τον νονό που απαρνήθηκε το βαφτιστήρι του και το φωτομοντάζ της Στάη που δεν πιάνει μία μπροστά σε αυτό που θα δείτε.

Βλαχοδήμος: Ο Κριστιάνο που έγινε Γκαζαριάν

Ο πιο ευτυχισμένος Έλληνας μετά την απόκτηση τουΒλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό φίλοι μου, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό γιατί κατάλαβε ότι δεν είναι πια μόνος. Μπροστά στις κυβιστήσεις που είδε να γίνονται μέσα σε 24 ώρες, οι δικές του για το μνημόνιο δεν πιάνουν μια.

Κορυφαία όλων, εκείνη του «νονού» του Βλαχοδήμου, Διονύση Βερβελέ ο οποίος έτσι ξαφνικά, με ένα κείμενο στο 43ο σάιτ του Θρύλου (ένα για κάθε πρωτάθλημα ανοίγει ο Βαγγέλης) απαρνήθηκε το βαφτιστήρι του: «Αν έχετε κανέναν φίλο γνωστό που έπαιζε ποδόσφαιρο και έχει μείνει χωρίς ομάδα, που είναι ελεύθερος και με χαμηλό κασέ, ρίξτε καμία πρόταση». Κάντε γρήγορα μόνο, λέω εγώ, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σας προλάβει στη στροφή ο Κομπότης και με τον παρά του και τα άπταιστα ιταλικά του να σας κλέψει τον παίκτη μέσα από τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ