ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο τρίποντος… Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Παναθηναϊκού, αφού από τα δικά του χέρια περνούν οι περισσότερες επιθέσεις των «πράσινων», με τον Έλληνα γκαρντ, να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο μακρινό σουτ, το οποίο ήταν η… αδυναμία του.

Ο τρίποντος… Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης, εκτός από τις δημιουργικές και αμυντικές ικανότητες που δεδομένα διαθέτει, έχει προσθέσει στη φαρέτρα του και την επίθεση και ειδικά το τρίποντο. Η βελτίωσή του είναι θεαματική, αν αναλογιστεί κανείς, πως σε 11 παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα, έχει ποσοστό 44,1%, έχοντας ευστοχήσει σε 15 σουτ τριών πόντων σε 35 προσπάθειες.

Στο αυριανό ματς με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, ο Καλάθης, αν ευστοχήσει σε ένα τουλάχιστον τρίποντο, θα έχει καταφέρει  να βρει στόχο από τα 6,75 σε εννέα συνεχή παιχνίδια στη διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.