ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Δείξαμε το χαρακτήρα μας»

Στον χαρακτήρα και την ποιότητα που έβγαλε η ομάδα, ώστε να έρθει η νίκη με ανατροπή, στάθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Πέτριτς: «Δείξαμε το χαρακτήρα μας»

Ο Κροάτης στράικερ που σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον ΟΤΕ ΤV και τόνισε πως κόντρα στις δυσκολίες η ομάδα έδειξε αποθέματα χαρακτήρα για να γυρίσει το ματς.

Παράλληλα επεσήμανε πως απ’ τη στιγμή που στο πρωτάθλημα είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία, βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολο, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει, αλλά ξέραμε πως θα ήταν μία δύσκολη μάχη. Δείξαμε χαρακτήρα κι επιστρέψαμε στο ματς για να αλλάξουμε το παιχνίδι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εάν ο βασικός στόχος είναι το κύπελλο: «Είναι βασικός στόχος, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε μακριά στο πρωτάθλημα, συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο».

Για το γεγονός πως κράτησε τον Μπεργκ στον πάγκο και σκόραρε εκείνος: «Είναι μία από τις στιγμές… Συνήθως, όταν υπάρχει στημένη φάση οι προπονητές περιμένουν, καθώς ο παίκτης που πρόκειται να μπει είναι «κρύος», δεν είναι συγκεντρωμένος. Είμαι χαρούμενος που δεν με άλλαξε κι έτσι θα πρέπει να αισθάνεται κι εκείνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.