ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλός ο Μπουμάλ αλλά θέλει χρόνο…

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ έδειξε κάποια καλά χαρακτηριστικά, αλλά ήταν εμφανές ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Καλός ο Μπουμάλ αλλά θέλει χρόνο...

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με την βοήθεια του Γενς Βέμερ δημιούργησε ιδιαίτερο πονοκέφαλο στην άμυνα του ΠΑΣ. Για την ακρίβεια στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης πραγματοποίησε μια ωραία πάσα προς τον Καρέλη στο κέντρο του γηπέδου με τον τελευταίο να χάνει την μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπουμάλ πήρε την μπάλα και πάλι και με ωραίο τακουνάκι την έδωσε στον Βέμερ.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης εκτέλεσε το πρώτο του κόρνερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ταυτόχρονα όμως έδειξε και τα αμυντικά του καθήκοντα με το ωραίο κόψιμο στο 39ο λεπτό. Η απόδοση του όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε και φάνηκε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε ένα πολύ ωραίο σλάλομ αλλά το σουτ του πέρασε πολύ άουτ. Στη συνέχεια ο Ολιβιέ Μπουμάλ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 70ο λεπτό να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς σε γύρισμα το Καρέλη δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καμερουνέζος έδειξε κάποια θετικά χαρακτηριστικά στην σημερινή αναμέτρηση αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.