ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μάλαγα πρέπει να επιβάλει το ρυθμό του.

Παππάς: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με την Μάλαγα όσο και στην δική του κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, σίγουρα όμως παίζουμε στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι αυτονόητος στόχος. Θέλουμε να κάνουμε μία αρχή στο ΟΑΚΑ. Η Μάλαγα έχει κάνει μεγάλες νίκες είναι μία επιθετική ομάδα, εμείς όμως θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, παίζουμε στο γήπεδό μας κι αν καταφέρουμε να το κάνουμε θα επικρατήσουμε».

Όσο για την κατάστασή του σχολίασε: «Κάθε μέρα είμαι καλύτερα, είμαι λίγο πίσω βέβαια αγωνιστικά, αλλά θέλω κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, μακάρι αύριο να το βοηθήσω από τη μεριά μου όσο μπορώ».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.