ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μοίρασε… γνώσεις και αυτόγραφα ο Γιάνκοβιτς στο XMAS Camp του Πρωτέα Βούλας (Pics)

Το παρών στο τρίτο και τελευταίο XMAS Basketball Camp που διοργάνωσε ο Πρωτέας Βούλας, έδωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, με τον άσο του Παναθηναϊκού να δίνει τα... φώτα του στα παιδιά που πήραν μέρος.

Μοίρασε... γνώσεις και αυτόγραφα ο Γιάνκοβιτς στο XMAS Camp του Πρωτέα Βούλας (Pics)

Στο κλειστό της Βούλας βρέθηκε σήμερα(07/01)  ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, προκειμένου να πάρει μέρος  στο τριήμερο XMAS Baksetball Camp του Πρωτέα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν τον 25χρονο γκαρντ  του «τριφυλλιού», ο οποίος τους μοίρασε συμβουλές, αλλά και… αυτόγραφα!

Η παρουσία του  άσου  των «πρασίνων» έδωσε μία ξεχωριστή νότα στην τρίτη και τελευταία ημέρα του Camp, κάτι άλλωστε που φάνηκε!

Δείτε τις φωτογραφίες από το XMAS Baksetball Camp:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.