ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι με τον παρατηρητή!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόσο με την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα όσο και με τον παρατηρητή της ΕΠΟ.

Έξαλλοι με τον παρατηρητή!

Έντονος είναι ο εκνευρισμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την διαιτησία στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάνταλος, αρνήθηκε να δείξει δύο φορές την άσπρη βούλα σε μαρκαρίσματα που έγιναν στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή ο βοηθός Μαγιάννης επέτρεψε στον Ακόστα να σκοράρει από θέση οφσάιντ.

Όλα αυτά είχαν “φορτώσει” τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά αυτό που τους εξόργισε ήταν η συμπεριφορά του παρατηρητή της ΕΠΟ. Όταν λοιπόν ακυρώθηκε το γκολ του Καλτσά όλος ο “πράσινος” πάγκος έπεσε πάνω του για να διαμαρτυρηθεί μ’ αυτόν να κάνει κάτι πρωτοφανές.

Απέβαλλε λοιπόν έναν από τους πιο ήρεμους ανθρώπους των ελληνικών γηπέδων, τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μ’ αυτή τη κίνηση το ποτήρι…ξεχείλισε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να…βράζουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.