ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκάμπριελ: «Δύναμη και ταχύτητα ο Μαμούτε»

O πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, ο Γκάμπριελ, μιλάει στην «Πράσινη» για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και αποθεώνει τον Μαμούτε.

Γκάμπριελ: «Δύναμη και ταχύτητα ο Μαμούτε»

Ο Βραζιλιάνος μπακ, που πέρασε από τη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μαμούτε, τον οποίο χαρακτηρίζει «ταύρο», με εκπληκτική ταχύτητα και δύναμη και δηλώνει σίγουρος πως θα είναι μία καλή μεταγραφή για τους «πράσινους».

Ο Γκάμπριελ, μιλάει και για τον Λούκας Εβαντζελίστα, αναφέρεται στο πέρασμα του από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πράσινη»:

-τον Γιούρι Μαμούτε: «Ο Γιούρι ήταν συμπαίκτης μου στην Γκρέμιο. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πολύ δυνατός μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Παίζει σαν ταύρος και τα συνδυάζει όλα. Έχει τρομερή δύναμη, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ γρήγορος. Ποιοτικός επιθετικός, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι στον Παναθηναϊκό θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Δεν αμφιβάλω καθόλου. Είναι σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός και είναι τεράστιο βήμα γι’ αυτόν. Μόλις προσαρμοστεί μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Και είναι και καλό παιδί. Πολύ ήπιος χαρακτήρας. Όσο παθιασμένος είναι εντός γηπέδου, τόσο ήρεμος είναι εκτός αυτού. Καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ελπίζω να πιάσει και να τα πάει καλά».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τον Λούκας Εβαντζελίστα: «Δεν τον ξέρω καθόλου προσωπικά. Τον έχω δει να αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο, ως δημιουργικός μέσος. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει εξαιρετική τεχνική, βραζιλιάνικη (σ.σ. γελάει). Δεν εικόνα για το τι κάνει στην Ουντινέζε, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχει μια σπάνια ευκαιρία να παίξει σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός και να εκτοξεύσει την καριέρα του».

-το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό: «Φίλε μού λείπει πολύ η Ελλάδα. Πέρασα φανταστικά, ελπίζω ότι θα έρθω ξανά τον Ιούνιο για διακοπές. Δεν γίνεται να ξεχάσω τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ωραία πράγματα, κατακτήσαμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο κόσμος της ομάδας μού φέρθηκε φανταστικά. Δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού αυτό. Ακόμα μου στέλνουν μηνύματα και ευχές στον Instagram. Πραγματικά μου λείπουν όλα. Φροντίζω και μιλάω πάντως συχνά με τον Σωτήρη, τον Νίνη. Μαθαίνω νέα σας. Ελπίζω να ξαναφτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει. Μακάρι οι συμπατριώτες μου να βοηθήσουν σε αυτό και να ζήσουν όσα έζησα και εγώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...