ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέστο: «Στόχος οι τίτλοι»

Ο Τζιαντομένικο Μέστο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, δείχνει «διψασμένος» για τίτλους με το «τριφύλλι».

Μέστο: «Στόχος οι τίτλοι»

Ο Ιταλός αμυντικός, που αρχικά τόνισε πως οι φίλοι του τον φωνάζουν, Τζιάντο, αποκάλυψε τις σκέψεις του όταν του έγινε η πρόταση από τους «πράσινους», ξεκαθάρισε πως στόχος όλων είναι οι τίτλοι με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιάντο Μέστο:

– Τι ήταν αυτό που σου ήρθε πρώτα στο μυαλό όταν έμαθες την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Σκέφτηκα ότι ήταν για μένα μια μεγάλη ευκαιρία. Νιώθω πολύ περήφανος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό». – Έπαιξε ρόλο η παρουσία του ιταλικού τεχνικού τιμ στην απόφασή σου να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Δεν χρειάζονταν καν να ρωτήσω για τον Παναθηναϊκό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που είναι πολύ γνωστή στο εξωτερικό. Είχα βέβαια επικοινωνία με τον προπονητή, ο οποίος μου εξήγησε καλύτερα το νέο περιβάλλον, τις απαιτήσεις της ομάδας και το τι περιμένει ο σύλλογος από εμένα».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές δύσκολα αποφασίζουν να παίξουν στην Ελλάδα. Ποια ήταν τα δικά σου κίνητρα για να πάρεις την απόφαση;

«Το έκανα γιατί έχοντας τη δική μου κουλτούρα, τη ζωή και τη δουλειά μου, θεώρησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να έχω μια εμπειρία εκτός Ιταλίας. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε μια όμορφη μεγάλη πόλη και φυσικά κοίταξα να την εκμεταλλευτώ».

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την επιστροφή στους τίτλους. Έχεις παίξει σε υψηλό επίπεδο και ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις από εσένα. Νιώθεις έτοιμος;

«Όχι μόνο εγώ αλλά και ο προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε στον Παναθηναϊκό, έχουμε έρθει για τους τίτλους, για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει ψηλά. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό, την εμπειρία, τον ενθουσιασμό, την τεχνική. Όλα όσα μπορεί ο καθένας και όσα χρειάζονται ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά για να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ταπεινά και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο, αγώνα με τον αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...