ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαμούτε – Εβαντζελίστα: «Έχουν ταλέντο και θα το δείξουν»

Ο Αλεσάντρε Γκάλο, ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας U20 της Βραζιλίας, μιλά στο SDNA για τον Γιούρι Μαμούτε και τον Λούκας Εβαντζελίστα.

Μαμούτε - Εβαντζελίστα: «Έχουν ταλέντο και θα το δείξουν»

Είναι ο άνθρωπος που τους ανέδειξε, καλώντας και τους δύο παίκτες στη «σελεσάο» και μάλιστα ήθελε και τον Μαμούτε στην Aλ Καντισίγια, την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με την οποία είχε συμφωνήσει η Γκρέμιο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Γκάλο πιστεύει ότι η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία που θέλουν και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι το γεγονός ότι μέχρι τώρα ήταν κάπως… παραγκωνισμένοι δεν αντανακλούσε το ταλέντο και την ποιότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.