ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Ερτό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντί-Σάντσεθ, με τον Τομάς Ερτό της Ουντινέζε να βρίσκεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σενάρια για Ερτό!

Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός γνωρίζεται καλά με τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού συνυπήρξαν στην Ουντινέζε. Η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο Ερτό, είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αρκετές ομάδες της Serie A, ερίζουν για την απόκτησή του, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας.

Ο Ερτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, αποτελεί το μήλον της έριδος, για τις Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, γεγονός που αποτελεί… εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μικρότερη τσέπη.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ερτό για να παραχωρηθεί από την Ουντινέζε, ζητάει 6 εκ. ευρώ, παρά το γεγονός πως ο Γάλλος δεν παίζει βασικός φέτος, με το «τριφύλλι» να χρησιμοποιεί… τον Στραματσόνι, ούτως ώστε να κάνει τις διαπραγματεύσεις, σε μια υπόθεση που μοιάζει εξ’ ορισμού δύσκολη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς Παναθηναϊκού, οι πληροφορίες κάνουν λόγο, πως ο Γάλλος δεν αποτελεί προτεραιότητα τούτη τη στιγμή, μένει λοιπόν να φανεί, αν τα δημοσιεύματα από Ιταλία μεριά, έχουν βάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.