ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο «Σίφο» και οι άλλοι…

Αμεσα οι εξελίξεις για τον κεντρικό αμυντικό στον Παναθηναϊκό, μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Φαβορί ο Κροάτης, στα υπόψιν ο Αντέι της Σασουόλο και ο Ερτό της Ουντινέζε.

Ο «Σίφο» και οι άλλοι…

Θέμα χρόνου είναι να παρθεί η απόφαση για τον στόπερ που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σε πρώτη φάση θα καλύψει το κενό του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος μένει εκτός για δυο- τρεις μήνες, μετά τον τραυματισμό του στον βραχίονα. Οι «πράσινοι» είναι σε διαρκείς επαφές με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές και άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για να γίνει η μεταγραφή.

Φαβορί για να έρθει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν χθες συνάντηση με τον μάνατζερ του Κροάτη, με τη συζήτηση να πηγαίνει καλά. Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον ατζέντη του «Σίφο» να διερευνήσει τις προθέσεις της Ντινάμο για τον δανεισμό του και συζήτησαν τα οικονομικά δεδομένα. Ο Σίλντενφελντ θέλει πολύ να επιστρέψει, αφού έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και αυτό που απομένει είναι η τελική απόφαση του Στραματσόνι, αλλά και τα «θέλω» της Ντινάμο.

Από εκεί και πέρα, άλλα δυο ονόματα υπάρχουν στο τραπέζι. Όπως σας γράψαμε αργά τη νύχτα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Σασουόλο, Λούκα Αντέι, έπειτα από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 9.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός, πάντως, χθες το πρωί επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Ουντινέζε για τον 27χρονο Γάλλο Τόμας Ερτό, με τους ανθρώπους της ομάδας, πάντως, να λένε ότι δεν είναι στη λίστα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.