ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κόνιαλη: «Χρόνο με το χρόνο η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δεμένη»

Για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μίλησε η γκαρντ του «τριφυλλιού» Σταυρία Κόνιαλη.

Κόνιαλη: «Χρόνο με το χρόνο η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δεμένη»

Η νεαρή γκαρντ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τόνισε πως η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή γκαρντ:

Για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας: «Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα από τον καιρό που βρεθήκαμε στην προετοιμασία μέχρι τώρα. Έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί όλες, κάνουμε κάθε μέρα διπλές προπονήσεις, βγαίνουμε και έξω. Πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια. Παιχνίδι με το παιχνίδι δενόμαστε περισσότερο, η χημεία φαίνεται καλύτερη, αλλά σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε αυτό, να μάθουμε η μία την άλλη περισσότερο.

Με τη βοήθεια των προπονητών γινόμαστε ολοένα και πιο δεμένες. Οι νεαρές μαθαίνουν περισσότερα από τις μεγάλες και νομίζω ότι φέτος έχουμε καταφέρει να σμίξουν οι μικρές με τις μεγάλες και να γίνει ένα ωραίο σύνολο. Πιστεύω χρόνο με το χρόνο θα βελτιωνόμαστε και σε αυτόν τον τομέα».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ομοιογένεια της ομάδας: «Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ από τη στιγμή που έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι. Πιστεύω ότι είναι ένα δυνατό κομμάτι για μας, να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι εμείς και ο Πρωτέας τις γιορτές, καθώς ξεφύγαμε από τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.