Η νεαρή γκαρντ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τόνισε πως η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή γκαρντ:

Για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας: «Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα από τον καιρό που βρεθήκαμε στην προετοιμασία μέχρι τώρα. Έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί όλες, κάνουμε κάθε μέρα διπλές προπονήσεις, βγαίνουμε και έξω. Πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια. Παιχνίδι με το παιχνίδι δενόμαστε περισσότερο, η χημεία φαίνεται καλύτερη, αλλά σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε αυτό, να μάθουμε η μία την άλλη περισσότερο.

Με τη βοήθεια των προπονητών γινόμαστε ολοένα και πιο δεμένες. Οι νεαρές μαθαίνουν περισσότερα από τις μεγάλες και νομίζω ότι φέτος έχουμε καταφέρει να σμίξουν οι μικρές με τις μεγάλες και να γίνει ένα ωραίο σύνολο. Πιστεύω χρόνο με το χρόνο θα βελτιωνόμαστε και σε αυτόν τον τομέα».

Για την ομοιογένεια της ομάδας: «Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ από τη στιγμή που έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι. Πιστεύω ότι είναι ένα δυνατό κομμάτι για μας, να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι εμείς και ο Πρωτέας τις γιορτές, καθώς ξεφύγαμε από τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».