ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Εντυπωσιάζει η φωνή της Νικόλ (Video)

Εντυπωσιάζει το νέο τραγούδι της Νικόλ Σαραβάκου, το οποίο χαρακτηρίστηκε ένα από τα καλύτερα για τη χρονιά που έφυγε πριν από λίγες ημέρες.

Εντυπωσιάζει η φωνή της Νικόλ (Video)

Η Νικόλ Σαραβάκου (κόρη του τεράστιου Δημήτρη Σαραβάκου) η πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια, έκανε το δεύτερο μουσικό της βήμα, μέσα στο 2015, μετά το «Love O’ Clock», με ένα ελληνικό τραγούδι που φέρει τις υπογραφές του Πάνου Μουζουράκη στη μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου (η μητέρα της) στο στίχο.

Τίτλος του συγκεκριμένου είναι «Σε προκαλώ» και κυκλοφορεί από την Panik Records Από την πρώτη φόρα που μας συστήθηκε, ήταν φανερό ότι θα μας απασχολούσε με το ταλέντο της και την ερμηνεία της.

Το νεαρό της ηλικίας της μας προκαλεί να την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα τραγούδια της, τα όποια έχουν σφραγίδες από σημαντικούς δημιουργούς και οι επιτυχία τους είναι δεδομένη. Το «Love O Clock» όταν είχε οπτικοποιηθεί μας είχε δώσει μια πρώτη εικόνα. Φανερή η ευαισθησία μιας αληθινής καλλιτέχνιδας.

Στο δεύτερο single «Σε προκαλώ», η αλήθεια είναι ότι στην οπτικοποίηση, δε περιμέναμε κάτι λιγότερο εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο Videoclip έχει την θετική αύρα της Nicole και μια ερμηνεία ιδιαίτερη και χαρισματική. Η νεαρή ερμηνεύτρια θα μας εκπλήσσει ευχάριστα, συνεχώς.

Ακούστε εδώ το νέο της τραγούδι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ