ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκοψε πίτα το τμήμα Τοξοβολίας (Pics)

Το τμήμα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια χρονιά που συμπληρώνει 35 χρόνια από την ίδρυσή του.

Έκοψε πίτα το τμήμα Τοξοβολίας (Pics)

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας, το τμήμα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. υποδέχτηκε τους φίλους του Συλλόγου, στο ανακαινισμένο προπονητήριο της Θύρας 2 του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» στη Λ. Αλεξάνδρας.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς, ο Γ.Γ. Γιώργος Καρανάσος και ο Γιάννης Κοτσίρης ως μέλος του Δ.Σ. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο κ. Παναγιώτης Παπασπυρόπουλος, ιδρυτής του τμήματος πριν από 35 χρόνια, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός, δεν ξεχνάει το παρελθόν του. Θυμάμαι το 1981 που ξεκινήσαμε μια παρέα να κουβαλάμε στόχους με φελιζόλ στα αμάξια και να στοχεύουμε όπου βρίσκαμε κατάλληλο σημείο».

Το «παρών» στην εκδήλωση επίσης έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΦΟΤ Πέτρος Συναδινός, όλοι οι αθλητές αλλά και φίλοι του Συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Υπεύθυνοι του τμήματος Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τάσος Σκούρογλου και Στέλιος Περιστέρης υποδέχτηκαν το κοινό στο χώρο, που εντυπωσιάστηκε από την αίθουσα και τις προσθήκες που γίνονται συνεχώς στον εξοπλισμό με στόχο την εκσυγχρόνισή του.

toj1

Τάσος Σκούρογλου και Στέλιος Περιστέρης στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

toj4

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Ηλίας Μιχαλαριάς, απέδωσε τιμητική πλακέτα  στον ιδρυτή του τμήματος κ. Παναγιώτη Παπασπυρόπουλο.

toj3

Πριν από 35 χρόνια, ο κ. Παπασπυρόπουλος ίδρυσε το τμήμα Τοξοβολίας του τριφυλλιού!

toj2

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

τοξ5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...