ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Η ομάδα στηρίζεται στην ομαδικότητα που δείχνει»

Για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας, αλλά και το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του «τριφυλλιού» παρά τη μεγάλη αγωνιστική απραξία μίλησε ο Πέτρος Πρέκας.

Πρέκας: «Η ομάδα στηρίζεται στην ομαδικότητα που δείχνει»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέφερε τα σημεία που έχει δουλέψει η ομάδα στη διακοπή του πρωταθλήματος και τόνισε πως στο β’ γύρο της διοργάνωσης, το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού:

Για τις διαφορές με τον πρώτο γύρο: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τον πρώτο γύρο και αυτό είναι φυσιολογικό. Ισχύει για όλες τις ομάδες και για όλα τα πρωταθλήματα. Όταν μια ομάδα ξεκινάει και έχει και πολλές νέες παίκτριες και πόσω μάλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα που υπάρχουν δύο ξένες παίκτριες να ενισχύσουν και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μέχρι να βρεθεί η χημεία, να βρουν τον τρόπο παιχνιδιού και να μάθουν ο ένας τον άλλον χρειάζεται ένα διάστημα.

Αυτό το διάστημα έχει περάσει τώρα. Στον δεύτερο γύρο οι ομάδες από εδώ και πέρα έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο, ένα σημαντικό επίπεδο ετοιμότητας και όντως είναι διαφορετικές. Αυτό ισχύει και για τη δική μας ομάδα. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή . Μας έχει επηρεάσει η διακοπή, γιατί μείναμε εκτός τρεις εβδομάδες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να κάνουμε νικηφόρο ξεκίνημα για τον δεύτερο γύρο».

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πρωτέα: «Ο Πρωτέας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχει έμπειρα παιδιά και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, άρα είναι μια ομάδα που είναι πολύ ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και ετοιμαζόμαστε να παίξουμε ένα ντέρμπι. Αυτό κάνουμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την ομοιογένεια της ομάδας: «Δίνουμε μεγάλο βάρος και στην άμυνα και στην επίθεση και έχουμε βελτιώσει πάρα πολύ τις συνεργασίες μας στα 3/4 του γηπέδου και πάνω σε αυτό στηριζόμαστε. Τα παιδιά που είναι εδώ έχουν τον χαρακτήρα για κάτι τέτοιο. Υπάρχει αλτρουισμός, υπάρχει αλληλοϋποστήριξη και πάνω σε αυτό έχουμε στηριχθεί με το αγωνιστικό πλάνο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή στηρίζεται πάρα πολύ στην ομαδικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...