ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανάσα» για τον Παναθηναϊκό!

Βαθιά οικονομική ανάσα παίρνει ο Παναθηναϊκός με την πώληση του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ. 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους στα γραφεία της ΠΑΕ, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

«Ανάσα» για τον Παναθηναϊκό!

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η οικονομική καταστροφή που υπέστη ο Παναθηναϊκός καθιστούσαν σχεδόν αναγκαία την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή. Ο Νίκος Καρέλης, ο πιο εξελιγμένος ποδοσφαιριστής στο «τριφύλλι», ήταν το πιο hot όνομα και ψηλά στη λίστα ομάδων που έψαχναν επιθετικό. Ετσι, μετά και τη νέα πρόταση της Γκενκ για τον ποδοσφαιριστή, ο νεαρός επιθετικός, «έκλεισε» στη βελγική ομάδα, με τους «πράσινους» να βάζουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους.

Ο Παναθηναϊκός εισπράξει περίπου 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ θα διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα αγγίζει το 20%.  Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η προκαταβολή που θα δοθεί από τους Βέλγους, με τους «πράσινους» να θέλουν τα μισά μπροστά, δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ.

Σε ό, τι αφορά τον διεθνή άσο, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και οι αποδοχές του από 125.000 ευρώ που παίρνει στον Παναθηναϊκό θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ. Ο Καρέλης «εξαργυρώνει» τις πολύ καλές του εμφανίσεις με το «τριφύλλι» και τη δουλειά που τον οδήγησε στη μεταγραφή και φυσικά σε ένα καλύτερο συμβόλαιο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...