ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβάδισμα ο Αντέι (vids)

Φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο στόπερ του Παναθηναϊκού είναι ο 23χρονος Ιταλός, Λούκα Αντέι της Σασουόλο.

Προβάδισμα ο Αντέι (vids)

Η μετακίνηση του στο «τριφύλλι» φαίνεται πως είναι απολύτως εφικτή και ο Αντρέα Στραματσόνι θα πάρει την τελική του απόφαση άμεσα. Σε περίπτωση που ο Αντέι ντυθεί στα πράσινα, αυτό θα συμβεί με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες, με οψιόν αγοράς κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο «Στράμα» έχει στο μυαλό του και την περίπτωση του άσου της Μίλαν, Στέφαν Σίμιτς. Ο 21χρονος Τσέχος αρέσει στον Ιταλό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει, ήδη, μια πρώτη επαφή, προκειμένου ο τεχνικός των «πράσινων» να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των «ροσονέρι» για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη χώρα του.

Όπως σας γράψαμε, όμως, και παραπάνω, ο Αντέι είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για να καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού» και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.