ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμάλ: «Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Τη χαρά του και τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή "KICK OFF".

Μπουμάλ: «Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Καμερουνέζος άσος έδειξε να έχει αυτοπεποίθηση για το άλμα στην καριέρα του και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα πετύχει στο “τριφύλλι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβιέ Μπουμάλ στο «Kick Off» του ΣΚΑΪ

Για τη μεταγραφή του: «Εάν παίρνεις χρήματα αλλά δεν αισθάνεσαι καλά, δεν το διασκεδάζεις. Δεν θα είσαι ευτυχισμένος. Έτσι, το πιο σημαντικό δεν είναι αν θα πάρεις 60 ή 200. για εμένα το πιο σημαντικό είναι η πρόοδος. Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί βρέθηκα στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, που σχεδόν έχουν τα ίδια χρώματα, το πράσινο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να είναι δυνατός στο μυαλό. Δεν έχω κάποιο θέμα με το μυαλό μου και πολλοί άνθρωποι θα εκπλαγούν με αυτά που μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό. Εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Εάν πρέπει να πω για κάποια χαρακτηριστικά μου, είμαι γρήγορος, έχω καλή τεχνική και καλό σουτ, μπορώ επίσης να πασάρω. Άλλωστε βρίσκομαι ψηλά στις ασίστ στο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...