ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θηρίο» ο Μαμούτε!

Εντυπωσιάστηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Γιούρι Μαμούτε!

«Θηρίο» ο Μαμούτε!

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος είναι πολύ δυνατός παίκτης, γι’ αυτό, άλλωστε και του «κόλλησαν» οι συμπατριώτες του το συγκεκριμένο «παρατσούκλι», που σημαίνει «μαμούθ». Είναι γυμνασμένος και το σταφ του «τριφυλλιού» εντυπωσιάστηκε με τα εργομετρικά του.

Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί σήμερα, καθώς απέμειναν κάποιες εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί, ενώ την Τρίτη ο νεαρός θα αρχίσει προπονήσει με την ομάδα στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...