ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννουσάκης: «Αθώοι Κοτσώνης, Σταματιάδη και Μιχάλαινας»

Αθώοι δήλωσε ο Μάκης Γιαννουσάκης πως είναι τόσο ο Αιμίλιος Κοτσώνης, όσο και η πρώην σύγυγός του με τον σύντροφό της για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1. Το SDNA έχει όλους τους διαλόγους της δίκης...

Γιαννουσάκης: «Αθώοι Κοτσώνης, Σταματιάδη και Μιχάλαινας»

Στο Στρατοδικείο του Ρουφ συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Noor1 για τη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στη χώρα μας, με την πολυαναμενόμενη κατάθεση του κατηγορούμενου Μάκη Γιαννουσάκη (στη βίλα του βρέθηκαν 500 τόνοι ηρωίνης).

Διαβάστε αναλυτικά την κατάθεσή του εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.