ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Λεπτομέρειες για Αντέι»

«Πρασινίζει» ο Αντέι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, τα οποία κάνουν λόγο για λεπτομέρειες που απομένουν για την επίτευξη της συμφωνίας.

«Λεπτομέρειες για Αντέι»

Σύμφωνα με το «Calciomercato», ο 23χρονος Λούκα Αντέι βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματέυσεις το τελευταίο 48ωρο, ενώ αναφέρει πως ενδεχομένως και σήμερα, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

«Οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν τις τελευταίες 48 ώρες και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αίσιο τέλος άμεσα. Ο Λούκα Αντέι είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες του Calciomercato αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες και οψιόν αγοράς. Σημαντικό ρόλο για τον ποδοσφαιριστή παίζει το γεγονός ότι η πρόταση αυτή ήρθε από τον Αντρέα Στραματσιόνι. Εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση, η Βερόνα και η Βιτσέντσα είναι πιθανό να ενδιαφερθούν», αναφέρει το «Calciomercato» στο ρεπορτάζ του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...