ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Είχαμε μία δύσκολη νύχτα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, στη νίκη επί της Κηφισιάς και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, έκανε λόγο για μία δύσκολη νύχτα.

Τζόρτζεβιτς: «Είχαμε μία δύσκολη νύχτα»

Ο Παναθηναϊκός, πέτυχε ακόμα μία νίκη στη φετινή Α1, αλλά δεν έπεισε με την απόδοση του, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Σέρβο τεχνικό.

Τα πολλά λάθη του πρώτου ημιχρόνου, είναι σύμφωνα με τον Τζόρτζεβιτς, κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα, ενώ θα πρέπει να υπάρχει και περισσότερος ενθουσιασμός, ανεξαρτήτος αντιπάλου.

Αναλυτικά τι είπε ο Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Θα επαναλάβω ό,τι είπα πριν το παιχνίδι, δηλαδή ότι η Κηφισιά παίζει καλό μπάσκετ και αξίζουν τα συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είχαμε μια δύσκολη νύχτα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είχε κίνητρο. Βάλαμε τους νέους παίκτες και αυτούς που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, γιατί χρειαζόμασταν ενέργεια μετά τον αγώνα της Euroleague».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα λάθη: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα και αυτό φάνηκε στα λάθη. Όταν έχουμε 20 λάθη δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να δούμε. Πρέπει να προστατεύουμε την μπάλα περισσότερο. Ημασταν  πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κηφισιά ήταν πολύ καλή στα ριμπάουντ. Ηταν ένα από τα κλειδιά στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ανεβάσαμε την άμυνα μας και βγήκαν καλά πράγματα στην επίθεση. Δεν ήταν όμως καλή βραδιά για εμάς. Η σεζόν αρχίζει από το επόμενο παιχνίδι και όλοι στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχει γίνει έως τώρα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο ενθουσιασμό».    

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...