Δημήτρης Στρατής

Εφικτοί οι στόχοι

Αν ο «Στράμα» τονώσει το κίνητρο του Μπεργκ η ομάδα μπορεί την πρωτιά στα πλέι-οφ και να διεκδικήσει με καλές προϋποθέσεις το κύπελλο. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Όσο συνεχίζονται τα θετικά αποτελέσματα η ψυχολογία θα ανεβαίνει, ο Στραματσόνι θα κερδίζει πόντους παρότι «τρέχουμε» σεζόν που τα δικά σου εγκλήματα αλλά κι η παντοκρατορία των άλλων στο παρασκήνιο σ’ άφησαν εκτός στόχων πριν καλά-καλά η χρονιά ξεκινήσει.

Αν ο κόουτς βρει τρόπο να επαναφέρει την «φλόγα» στον Μάρκους Μπεργκ (εβδομάδες τώρα ο κορυφαίος παίκτης της λίγκας δείχνει ξενερωμένος, ανησυχητικό μήνυμα ενόψει καλοκαιριού όπου με τυχόν καλή του παρουσία στο Euro οι ενδιαφερόμενοι γι αυτόν θ΄ αυξηθούν) τότε οι στόχοι της πρωτιάς στα πλέι-οφ και της κατάκτησης του κυπέλλου είναι απόλυτα εφικτοί.

Οι νέοι «μπήκαν» εντυπωσιακά (θετικότατοι απόψε Μπουμάλ, Μέστο), ο προπονητής ποντάρει σε παιδιά που ξέρουν μπάλα (Πέτριτς, Καλτσάς, Κλωναρίδης) σ’ αντίθεση με τον προκάτοχό του που το τελευταίο διάστημα προτιμούσε «εργάτες» κι η ομάδα αρχίζει και βγάζει στοιχεία από την ποιότητα που δεν κάθε άλλο παρά της λείπει. Ας όψεται όμως για φέτος η…Γκαμπάλα που τα «πήρε και τα σήκωσε» όλα!

Με τον Μέστο (χωρίς ρυθμό επί μήνες ο Ιταλός για να μην ξεχνιόμαστε) να εκθέτει τις εισηγήσεις Νταμπίζα-Φύσσα-Βόκολου για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και τους εξτρέμ να «τρώνε» το γήπεδο τα πράγματα απλουστεύτηκαν στην επανάληψη με το τριφύλλι για νιοστή φορά να προκαλεί μουρμούρες στο πρώτο μισό του ματς που -ως συνήθως- «πέξατε». Ακόμα κι επί Αναστασίου ο ΠΑΟ φόρτσαρε με το που πέρναγαν οι γιορτές, οπότε με την ενσωμάτωση των καινούργιων, την  προσαρμογή του Εσιέν και το φορμάρισμα (;) του Μπεργκ ο σύλλογος δεν γίνεται να μην βελτιώσει τα αποτελέσματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version