ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμάλ: «Να δώσω ακόμα περισσότερα»

Ευχαριστημένος από το γκολ που πέτυχε και ακόμα περισσότερο για τη νίκη επί της Καλλονής, ο Ολιβιέ Μπουμάλ δήλωσε αμέσως μετά το ματς, πως αυτό που θέλει, είναι να προσφέρει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.

Μπουμάλ: «Να δώσω ακόμα περισσότερα»

Ο Μπουμάλ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «τριφυλλιού», δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Στραματσόνι. Ο ίδιος, δείχνει να μπαίνει στη φιλοσοφία της ομάδας και θέλει να επιστρέψει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να φτάσει στη 2η θέση και στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβιέ Μπουμάλ, στην κάμερα της Nova:

«Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για την νίκη και ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να ξεκινήσω έτσι την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό.

Στόχος μας είναι να βγούμε δεύτεροι, αφού ο Ολυμπιακός κερδίζει όλα τα ματς. Μπορούμε κι εμείς να κερδίζουμε όλα τα ματς, όπως αυτοί. Έχουμε την ποιότητα κι ένα εξαιρετικό προπονητή, που έχει περάσει την φιλοσοφία του για να μεγαλώσει η ομάδα, που έχει εξαιρετικό υλικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά μέσα στο 2016 έχουμε τρεις σερί νίκες και αρχίζουμε να δυναμώνουμε σαν σύλλογος. Στόχος μας είναι και το κύπελλο, όπου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Αφιέρωσα αυθόρμητα το γκολ στον κόσμο, γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω, βλέποντας πόσα χιλιόμετρα έκαναν για να μας δούνε. Ήταν το δικό μου δώρο σε αυτούς». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.