ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εκρηκτικός» Μπουμάλ (pics, vid)

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολιβιέ Μπουμάλ, που με την ασίστ και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Καλλονή, δείχνει πως μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό.

«Εκρηκτικός» Μπουμάλ (pics, vid)

Η αποκάλυψη του πρώτου μισού του φετινού πρωταθλήματος, κέρδισε με τις εμφανίσεις του, τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και δείχνει από τις πρώτες του στιγμές με την πράσινη φανέλα, πως μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό «γρανάζι» στον Παναθηναϊκό σου Αντρέα Στραματσόνι.

ÔÏ 0-2 ÌÐÏÕÌÁË  ÊÁËËÏÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  BOUMALE KALONI - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Μεγάλο παράδειγμα, η εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Καλλονή, όπου αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια και χρεώθηκε την ασίστ στο γκολ του Καλτσά στο 47′, ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα πράσινα, όταν με εξαιρετικό σουτ στο 90′, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

1383133 (1)

Όμως εκτός από την ασίστ και το γκολ, στη 2η συμμετοχή του, με το τριφύλλι στο στήθος, έδειξε με τη συμπεριφορά του στο χορτάρι, πως είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες. Γρήγορος, με πολύ καλή πρώτη επαφή, τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια, έδειξε πως είναι ένας δημιουργικός εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη «ζημιά» αν του αφήσεις χώρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημάδι από τον χαρακτήρα του, οι δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.