ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το τηλεφώνημα Αναστασίου σε Καρέλη

Ο Γιάννης Αναστασίου τηλεφώνησε στον Νίκο Καρέλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σελίδα στην καριέρα του, στο Βέλγιο και την Γκενκ.

Το τηλεφώνημα Αναστασίου σε Καρέλη

Ο “Ολλανδός”, άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και είναι αυτός που τον έφερε ξανά στην Ελλάδα, σε μια δύσκολη στιγμή για την καριέρα του. Με τον Αναστασίου, ο Καρέλης δούλεψε πολύ και ανταμείφθηκε. Εφτασε στο σημείο να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό,να γίνει διεθνής, να… μεταμορφωθεί στον καλύτερο Ελληνα επιθετικό και τελικά να κάνει τη μεταγραφή στην Γκενκ, με την οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δυο τους, ο πρώην προπονητής των “πράσινων”, του μοίρασε συγχαρητήρια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ζητώντας του συνέχεια στη σκληρή δουλειά. Ο “Κάρε”, όπως τον φώναζε ο Αναστασίου, τον ευχαρίστησε για όλα και κυρίως για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και για τις συμβουλές του έδινε όλα αυτά τα χρόνια στο “τριφύλλι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.