Η Κηφισιά ήταν πολύ μαχητική σήμερα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεδώρου, δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος, από τους παίκτες του.

Όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πει πως θα ‘χαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη. Προετοιμαστήκαμε με αρκετές απουσίες, αλλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού μας έκανε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να εκμεταλλευτούμε το πώς παίζει σε μία δύσκολη χρονιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη με συνεχόμενες αναμετρήσεις. Όντως δεν ήταν συγκεντρωμένος κι είχαμε το προβάδισμα στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο αντέδρασε, μας πίεσε πάρα πολύ, κάναμε εύκολα λάθη, επέβαλε το ρυθμό του σε μεγάλο βαθμό κι άνοιξε το σκορ κι έκτοτε είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να επανέλθει. Κάναμε καλή προσπάθεια, είμαστε σε καλό επίπεδο. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στη δύσκολη συνέχεια. Για την Κηφισιά και για εμένα είναι σημαντικό που κάθομαι δίπλα σ’ έναν σπουδαίο άνθρωπο του μπάσκετ, μία μεγάλη προσωπικότητα και να ευχηθώ καλή επιτυχία, ν’ αφήσει το στίγμα του όπως άλλοι πριν απ’ αυτόν, οι οποίοι μας επηρέασαν».