ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος στα θεωρεία του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του αγώνα, Παναθηναϊκός-Μάλαγα.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα το νέο περιστατικό βίας κατά αθλητικών συναδέλφων, που αυτή τη φορά έλαβε χώρα την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του διεθνούς αγώνα μπάσκετ για την Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Μάλαγα. Ο συνάδελφος Λάμπρος Γκαραγκάνης, δέχθηκε επίθεση από «αγνώστους», οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρο εργασίας του Τύπου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, εξυβρίζοντας μέλη της οικογενείας του και φτύνοντάς τον στο πρόσωπο. Δυστυχώς τα συνεχόμενα κρούσματα βίας κατά αθλητικών συντακτών δεν συγκινούν κανέναν αρμόδιο. Αντίθετα, όλοι φαίνεται να συνηθίζουν τη μετατροπή των γηπέδων σε αρένες και τη χρήση βίας ως μέσο επιβολής συγκεκριμένων απόψεων. Ζητούμε από την ΚΑΕ «Παναθηναϊκός» να παρέχει τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να ασκούν με ασφάλεια και νηφαλιότητα το έργο τους. Τέλος, καλούμε την Πολιτεία να ασχοληθεί συστηματικά και να δώσει ένα τέλος στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας που ταλανίζουν τους αθλητικούς χώρους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.