ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Τρία ματς που καθορίζουν το μέλλον μας…»

Ο Χρίστος Μπέλος, μέσα από το προσωπικό του blog, στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στα τρία ματς... φωτιά, τα οποία εν πολλοίς καθορίζουν τη θέση του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

«Τρία ματς που καθορίζουν το μέλλον μας…»

Γεια σας,

σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας για το 2016, να το αποκτήσει!

Επιστροφή λοιπόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που πιο πολύ μοιάζει με ματς προετοιμασίας, καθώς έπεται δύσκολη συνέχεια, τρία παιχνίδια, που εν πολλοίς θα καθορίσουν τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα, το μέλλον μας στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ εκτός, Κηφισιά εντός και Φοίνικας εκτός αποτελούν τρία ντέρμπι που θα «δείξουν» τους στόχους μας…

Για να φτάσουμε όμως σε αυτά, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τον «σκόπελο» της Λαμίας, η οποία είναι ουραγός στη βαθμολογία, ωστόσο από την εμπειρία μου γνωρίζω πως η εορταστική περίοδος αποτελεί παγίδα για όλες τις ομάδες, αφού η αποχή από την αγωνιστική δράση, πολλές φορές «επιτρέπει» κάποια χαλάρωση, κάτι που κρύβει παγίδες.

Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας το πνεύμα… των εορτών και να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι της Τετάρτης, πραγματοποιώντας μια καλή πρόβα, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ