ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Δεν είμαστε κοντά σε μεταγραφή»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου αφού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά σήμερα, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι κοντά σε κάποια μεταγραφή.

Στραματσόνι: «Δεν είμαστε κοντά σε μεταγραφή»

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε τόσο στη σημερινή αναμέτρηση όσο και στα μεταγραφικά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλονή είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο… λαμπεροί, στο δεύτερο κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχε και το πρόβλημα του αέρα στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε κοντά τις γραμμές. Παίξαμε τρία ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε κάποιοι παίκτες ενδεχομένως να ήταν και κουρασμένοι. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε το β’ ημίχρονο και ξέρουμε πως θέλουμε αρκετά πράγματα για να δουλέψουμε από εδώ και πέρα. 

Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα και το γεγονός ότι η Καλλονή έκανε μόνο μία φάση και πως ο Στιλ δεν χρειάστηκε να επέμβει. Στο β’ μου άρεσε πιο που ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία. Ο Μπεργκ επανήλθε μετά από κάποιο διάστημα και είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Από την απόδοση του Μέστο είμαι ικανοποιημένος. Ο Εσιέν έχει παίξει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια, αισθάνθηκε κάπως κουρασμένος και δεν ήθελαν ρισκάρω μαζί του. Ο Ζέκα μας βοηθά πολύ σε αυτή τη θέση και σήμερα ήταν ένα από τους καλύτερους. 

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 3.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα, θα μιλήσουμε για τον Μαμούτε όταν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί.Πρέπει πάντα να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ο τραυματισμός του Σάντσεθ μας αναγκάζει να κοιτάξουμε την αγορά, ακόμα δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.