ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβεβαίωση για Σίμιτς

Ο Αντρέα Στραματσόνι ενδιαφέρεται για τον Στέφαν Σίμιτς, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Μίλαν Μαρτίνοβιτς.

Επιβεβαίωση για Σίμιτς

Ο εκπρόσωπος του Τσέχου αμυντικού, μιλώντας στην «Πράσινη», αποκάλυψε πως ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων» έχει… ρωτήσει για τον Σίμιτς, με τον Μαρτίνοβιτς να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη κρούση.

«Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι έχει ενδιαφερθεί για τον Στέφαν. Τον γνωρίζει καλά και έχω καταλάβει πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει, αλλά μέχρι τώρα υπάρχει απλά ενδιαφέρον. Δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Ξέρω ότι ο Στραματσόνι εξετάζει και κάποιες άλλες επιλογές, όπως του Αντέι της Σασουόλο και του Ερτό της Ουντινέζε. Είχα ακούσει και για την περίπτωση του Σίλντενφελντ, αλλά μάλλον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει παίκτη από το Καμπιονάτο, όπως είναι ο Σίμιτς. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να καταλήξει κάπου ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ο ατζέντης του αμυντικού της Μίλαν.

Οι «πράσινοι» παρά τη συμφωνία που φέρεται να έχουν συνάψει με την Σασουόλο, για τον Αντέι, ψάχνουν για κάτι καλύτερο στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Σίμιτς να είναι μια τέτοια περίπτωση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει κεντρικό αμυντικό, ωστόσο θα εξαντλήσει όπως όλα δείχνουν όλα τα περιθώρια που έχει, προκειμένου να κάνει την καλύτερη επιλογή, με την ιταλική αγορά, να είναι η πιθανότερη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.