ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κοτσώνης: «Έχουμε λεφτά για τη ναύλωση»

Όπως αποκάλυψε η χθεσινή «Δίκη στον ΣΚΑΙ», ο προφυλακισμένος Αιμίλιος Κοτσώνης σε συνομιλία που είχε με τον Μάκη Γιαννουσάκη, την οποία κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, τον καθησύχαζε για τα χρήματα που απαιτούνταν για τη ναύλωση του πλοίου.

Κοτσώνης: «Έχουμε λεφτά για τη ναύλωση»

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο κοριός της ΕΥΠ υπέκλεψε συνομιλία τον Ιούνιο του 2012, στην οποία το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, μιλούσε με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση του πλοίου «Noor-1», Μάκη Γιαννουσάκη.

Αρχικά ο Γιαννουσάκης λέει στον Κοτσώνη πως οι κινήσεις του πλοίου στο Ντουμπάι θα πρέπει να γίνουν μέσα στο Ραμαζάνι: «Ξέρω εγώ, έχω περάσει τρία Ραμαζάνια. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί οι λιμενικοί κάθονται μέσα».

Στην επόμενη συνομιλία ο Γιαννουσάκης δείχνει προβληματισμένος για την καθυστέρηση στη ναύλωση του πλοίου: «επειδή δεν υπάρχει μία», με τον Κοτσώνη να απαντάει πως: «δεν είναι το πρόβλημα τα λεφτά, μην ανησυχείς».

Σε συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες για κοινό τους συνεργάτη ο Γιαννουσάκης αναφέρει: «μου έλεγε μην ασχολείσαι με αυτά τα θέματα και τώρα δεν υπάρχει ούτε πεντοχίλιαρο» και τον Κοτσώνη να λέει: «τον Βγενόπουλο μου θυμίζει».

Παράλληλα σε άλλη μία συνομιλία ο Κοτσώνης τονίζει πως δεν πρέπει να «φαίνεται» σε έγγραφα σχετικά με το πλοίο: «εγώ δεν πρέπει να φαίνομαι πουθενά, δεν πρέπει να υπογράφω τίποτα, κατάλαβες τι σου λέω; Καλό είναι να μην ξέρει και ο δικηγόρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE