Παρασκήνια

Κοτσώνης: «Έχουμε λεφτά για τη ναύλωση»

Όπως αποκάλυψε η χθεσινή «Δίκη στον ΣΚΑΙ», ο προφυλακισμένος Αιμίλιος Κοτσώνης σε συνομιλία που είχε με τον Μάκη Γιαννουσάκη, την οποία κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, τον καθησύχαζε για τα χρήματα που απαιτούνταν για τη ναύλωση του πλοίου.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο κοριός της ΕΥΠ υπέκλεψε συνομιλία τον Ιούνιο του 2012, στην οποία το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης, μιλούσε με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση του πλοίου «Noor-1», Μάκη Γιαννουσάκη.

Αρχικά ο Γιαννουσάκης λέει στον Κοτσώνη πως οι κινήσεις του πλοίου στο Ντουμπάι θα πρέπει να γίνουν μέσα στο Ραμαζάνι: «Ξέρω εγώ, έχω περάσει τρία Ραμαζάνια. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί οι λιμενικοί κάθονται μέσα».

Στην επόμενη συνομιλία ο Γιαννουσάκης δείχνει προβληματισμένος για την καθυστέρηση στη ναύλωση του πλοίου: «επειδή δεν υπάρχει μία», με τον Κοτσώνη να απαντάει πως: «δεν είναι το πρόβλημα τα λεφτά, μην ανησυχείς».

Σε συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες για κοινό τους συνεργάτη ο Γιαννουσάκης αναφέρει: «μου έλεγε μην ασχολείσαι με αυτά τα θέματα και τώρα δεν υπάρχει ούτε πεντοχίλιαρο» και τον Κοτσώνη να λέει: «τον Βγενόπουλο μου θυμίζει».

Παράλληλα σε άλλη μία συνομιλία ο Κοτσώνης τονίζει πως δεν πρέπει να «φαίνεται» σε έγγραφα σχετικά με το πλοίο: «εγώ δεν πρέπει να φαίνομαι πουθενά, δεν πρέπει να υπογράφω τίποτα, κατάλαβες τι σου λέω; Καλό είναι να μην ξέρει και ο δικηγόρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version