ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μπορεί το πρωτάθλημα πόλο να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δουλεύει σκληρά ούτως ώστε να είναι έτοιμος, όπως αναφέρει ο Δήμος Δερμιτζάκης, στο blog του στο panathinaikos24.gr.

«Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Γεια σας,

καλή χρονιά κι χρόνια πολλά σε όλους!

Μπορεί για κάποιους να τελειώνουν τώρα οι διακοπές, για κάποιους άλλους να συνεχίζονται ακόμα, ωστόσο εμείς μετά από ένα μικρό διάλλειμα λόγω των εορτών, συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν.

Δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς, πολύ σκληρά, προκειμένου να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και γι’ αυτό παλεύουμε σκληρά με όλες μας τις δυνάμεις κάθε μέρα στην προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE