ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Παναθηναϊκού

Λόγω της αποχής τριήμερης αποχής των δικηγόρων, που ξεκίνησε από σήμερα, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού στο διαιτητικό δικαστήριο.

Αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Παναθηναϊκού

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ προκειμένου να μειωθεί η ποινή του, για όσα έγινα στο ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ.

Οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας, από τη στιγμή που δεν μειώθηκε στο παραμικρό η ποινή που του είχε επιβληθεί, για τα επεισόδια της Λεωφόρου.

Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ωστόσο λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ