ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Καρέλης αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, το Βέλγιο και τη Γκενκ. Το Panathinaikos24.gr, αποχαιρέτησε τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος δήλωσε, πως θα έχει για πάντα στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό.

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

Νωρίς το πρωί, πριν καλά-καλά φωτίσει ο ήλιος τον ουρανό της Αθήνας, περίπου στις 07:30, ο Νίκος Καρέλης έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο (08:30), με προορισμό το Βέλγιο.

Παρέα με τον Νίκο Καρέλη, η καλή του, Ισμήνη, που το ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Παρότι πολύ νωρίς, ο Κρητικός άσος, έφτασε χαμογελαστός στο αεροδρόμιο,  μεταφέρθηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να τσεκάρει τα εισιτήριά του.

Το Panathinaikos24.gr, βρέθηκε στο αεροδρόμιο, αποχαιρετώντας τον πρώην πλέον «πράσινο» ποδοσφαιριστή, συνομίλησε μαζί του, με τον ίδιο τον Καρέλη, να αναγνωρίζει τα όσα του προσέφερε ο Παναθηναϊκός, στα 2,5 αυτά χρόνια, με κορυφαία στιγμή, όπως ομολόγησε τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τον Απρίλη του 2014.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσα είπε ο Νίκος Καρέλης:

Πως το νιώθεις μέσα σου με όλο αυτό το θέμα της μεταγραφής;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πάω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και περιμένω πλέον να περάσω εξετάσεις και να υπογράψω με το… καλό. Κι αμέσως μετά να ξεκινήσω με την ομάδα προπονήσεις και να δείξω την αξία μου στη Γκενκ».

Νιώθεις πλέον πιο ώριμος, λίγα χρόνια μετά την προηγούμενη μεταγραφή που έκανες εκτός συνόρων -το καλοκαίρι του 2012- όταν πήγες στη Ρωσία και την Αμκαρ;

«Εννοείται. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Από τη Ρωσία κέρδισα πολλά, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα τόσο πολύ στην Άμκαρ. Και στη συνέχεια τα τελευταία 2,5 χρόνια πήρα πάρα πολλές εμπειρίες στη Superleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός και η πορεία μου στην ομάδα αυτά τα χρόνια, μου έδωσαν αυτό το κάτι… παραπάνω και πλέον νιώθω και είμαι ακόμη πιο έτοιμος γι’ αυτή την κίνηση. Να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα επίπεδο κι ένα πρωτάθλημα ακόμη καλύτερο απ’ το ελληνικό».

12506969_10154421291884119_1976295235_n

Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για σένα;

«Εννοείται πως είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός. Ήρθε σ’ ένα καθοριστικό σημείο της καριέρας μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια και κέρδισα πολλές εμπειρίες και πολλά πράγματα, που θα μπορούν να με βοηθήσουν στους επόμενους «σταθμούς» μου…».

Είναι βεβαίως λίγο… μακρινό, αφού μόλις τώρα οδεύεις για το επόμενο βήμα σου στο εξωτερικό, ωστόσο μετά από χρόνια εάν κι εφόσον επιστρέψεις στην Ελλάδα, θα ήθελες να ξαναφορέσεις τα «πράσινα»;

«Ναι, βεβαίως! Γιατί όχι; Επαγγελματίας παίκτης είμαι, οπότε γιατί όχι; Θα τα δούμε όλα. Να πάνε όλα καλά με τη Γκενκ και βλέπουμε…».

12506579_10154421291879119_1741774883_n

Η πιο «δυνατή» στιγμή σου με τον Παναθηναϊκό;

«Η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου, τον Απρίλη του 2014, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου κατάφερα να σκοράρω ένα σημαντικό γκολ. Ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά για μένα και για όλη την ομάδα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ…».

Τι θα ήθελες να ευχηθείς στην… πρώην ομάδα σου;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες και τους ανθρώπους που με βοήθησαν σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια. Και τον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε μεγάλη αγάπη όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι απ’ την καρδιά μου καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.