ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τέτοια φαινόμενα δεν μας εκφράζουν»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση της, τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των «πρασίνων» με τη Μάλαγα.

«Τέτοια φαινόμενα δεν μας εκφράζουν»

Η «πράσινη» ΚΑΕ, εκφράζει τη θέληση της, ώστε να κάνει ότι μπορεί για να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά και επισημαίνει πως τέτοια φαινόμενα δεν την εκφράζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι σταθερά και κάθετα απέναντι σε κάθε μορφή βίας, είτε λεκτικής είτε σωματικής. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Πιστεύουμε δε ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό δε μπορεί να χαρακτηρίσει μια συνολική κατάσταση με δεδομένο ότι στα δημοσιογραφικά θεωρεία του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ ουδέποτε έχει υπάρξει κατά το παρελθόν κρούσμα βίας ή επίθεσης οπαδών προς εκπρόσωπο του Τύπου. Αντιθέτως μπορούν να βεβαιώσουν και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι ότι τους παρέχεται κάθε υλικοτεχνική υποδομή με ομάδα τεχνικής υποστήριξης ώστε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ενώ υπάρχει κι επαρκής δύναμη σε κάθε αγώνα για την ασφάλειά τους.

Επίσης- κι αυτό το επισημάναμε σε επιστολές μας προς ΔΣ ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ- τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως περιγράφονται καθώς σε εμάς δεν έφτασε (με βάση κιόλας τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων δημοσιογράφων) ουδεμία πληροφορία περί σωματικής βίας παρά μόνο λεκτικής. Την οποία ούτε επιθυμούμε, ούτε ενθαρρύνουμε και βέβαια δεν μας εκφράζει.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βέβαιο είναι ότι τέτοια φαινόμενα συνολικά δεν μας εκφράζουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτραπούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.