ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ, γράφει στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε ο Παναθηναϊκός, αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μπιέντοφ: «Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, θεωρεί πως το παιχνίδι με τους Σέρβους, είναι ένα από τα πλέον κρίσιμα εντός έδρας του top-16, αλλά είναι αισιόδοξος πως μαζί με τους φιλάθλους, ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

«Καλησπέρα σε όλους,

Είχαμε χθες ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά στην έδρα μας. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης είχαμε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα την Παρασκευή απέναντι στη Μάλαγα. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πούμε πως δικαιολογεί ότι τη Δευτέρα κάποιοι παίκτες μας ήταν, κατά κάποιο τρόπο, «άδειοι». Με την Κηφισιά θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους και να δώσουμε χρόνο σ’ όλους. Θέλαμε να παίξουν αρκετά οι νέοι μας. Ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) ήταν εξαιρετικός, ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο Γιώργος (Παπαγιάννης) έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι μας βοηθά σε καίρια σημεία του αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτό το πλάνο.  

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο είναι απ’ τα κρισιμότερα στην έδρα μας. Η αντίπαλη ομάδα είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ηττήθηκε στην έδρα τής Εφές στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά υποδέχθηκε τη Φενέρ, που είναι ένα απ’ τα φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενισχυθεί, έχει υπογράψει τρεις παίκτες (Μίλερ, Κίνζεϊ & Μίτσιτς) εκ των οποίων οι δύο είναι Αμερικανοί (Μίλερ & Κίνζεϊ), oι οποίοι του δίνουν μεγάλη ενέργεια. Διαθέτει ρόστερ με αρκετούς διεθνείς αθλητές κι είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή της στα playoffs της διοργάνωσης.

Ξέρουμε ότι θα ‘χουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, ενώ χάσαμε και το Νίκο (Παππάς/θλάση στη δεξιά γάμπα) σ’ ένα σημείο που άρχιζε ν’ ανεβαίνει και να μας βοηθάει αισθητά. Θα χρειαστεί να περιμένουμε περίπου δύο εβδομάδες για να τον έχουμε πίσω. Ας ευχηθούμε να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών. Μπροστά μας έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις, ώστε να προετοιμαστούμε για τον Ερυθρό Αστέρα και με τη βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.