ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μόλναρ: «Ήρθα για να κερδίσουμε τίτλους»

Η Μπριζίτκα Μόλναρ, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες της δηλώσεις, έδειξε τις φιλοδοξίες που έχει.

Μόλναρ: «Ήρθα για να κερδίσουμε τίτλους»

Η Σέρβα ακραία, αρχικά δήλωσε πολύ χαρούμενη για την επιστροφή της, μετά από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και έδειξε την πίστη της για κατάκτηση τίτλων με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα είπε η Μπριζίτκα Μόλναρ:

«Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι μαζί θα κερδίσουμε ξανά τίτλους και κούπες και όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Θα χρειαστώ κάποιες προπονήσεις για να βρεθώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά ξέρω κάποιες συμπαίκτριές μου όπως και τον προπονητή, αλλά είμαι βέβαιη πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.